Co potřebujeme:
Sedita Rodinné Srdíčka Kakaovo-kokosová
- 125 g másla
- 100 g moučkového cukru
- 1 lžíce rumu
- Marcipán
- Potravinářské barvivo
- Kakao
Postup:
Změklé máslo utřete/vyšlehejte s cukrem dohladka. Pak přidejte moučkový cukr a rum a výsledným krémem naplňte cukrářský sáček. Pro lepší pozdější manipulaci můžete nechat sáček na 2 minuty do lednice, krém pak déle vydrží v tužší formě. Krém lze nahradit i oříškovým máslem či pomazánkou. Následně namažte dvě Srdíčka za balte je do obarveného marcipánu. Na závěr můžete posypat holandským kakaem.
Za recept děkujeme Ter-ce Terině.
Změklé máslo utřete/vyšlehejte s cukrem dohladka. Pak přidejte moučkový cukr a rum a výsledným krémem naplňte cukrářský sáček. Pro lepší pozdější manipulaci můžete nechat sáček na 2 minuty do lednice, krém pak déle vydrží v tužší formě. Krém lze nahradit i oříškovým máslem či pomazánkou. Následně namažte dvě Srdíčka za balte je do obarveného marcipánu. Na závěr můžete posypat holandským kakaem.