Lipno je plné zážitků, na které nezapomenete

Publikované dne 1. listopadu 2021

Jen těžko byste v České republice našli místo s pestřejší celoroční nabídkou aktivit pro všechny generace a krásnou přírodou na jednom místě. Vodní nádrž Lipno a její okolí beze sporu uchvacuje. A díky Rodinným si nyní jednu z největších atrakcí v blízkosti nádrže můžete užít za speciální cenu!

Stezka korunami stromů Lipno

Jak asi už tušíte, řeč je o Stezce korunami stromů Lipno. Tato celoročně otevřená atrakce je dlouhá 675 metrů a vede smíšeným lesem. Nenáročnou bezbariérovou trasu se stoupáním mezi 2 a 6 % zvládnou jak malí turisté, tak výletníci seniornějšího věku či rodiny s kočárky. Čeká na vás procházka po dřevěné lávce, vyhlídka ze 40-metrové věže, 3 zážitkové stanice s lanovými prvky, kde uplatníte balanční dovednosti i odvahu, ale také mnoho nových informací. Na interaktivních informačních tabulích se dozvíte zajímavosti o lesním hospodářství i životním cyklu stromů. Zjistíte, jaké listy má který strom a spoustu dalšího. Fakta navíc provozovatelé mění

spolu s ročními obdobími, a tak se vždy dozvíte něco, o čem se můžete ihned sami přesvědčit. Pomyslnou třešničkou na dortu je obří 52-metrový tobogán. Ten se honosí titulem nejdelší suchý tobogán u nás, a sveze vás přímo středem vyhlídkové věže dolů. Po cestě od vchodu až na vrchol vám budou dělat společnost dřevěné sošky šumavských opeřenců či originální hnízda s ptačími vajíčky v rámci Ptačí stezky. Ta je na vrcholu zakončena originálními ptačími hodinami. Z vyhlídkové věže spatříte za příznivého počasí nejen jezero, okolní Šumavu či Novohradské hory, ale také vrcholky Alp vzdálené až 200 kilometrů.

10% sleva pro čtenáře blogu Rodinné

Pokud se rozhodnete na Stezku korunami stromů Lipno vydat, máme pro vás kód na slevu 10 % platný do konce listopadu 2021 pro prvních 200 zájemců! Jak jej uplatnit?

  1. Jděte na www.lipnocard.cz/kod.
  2. Opište do pole kód: 154925408782 a klikněte na tlačítko Ověřit.
  3. Pokračujte zadáním své e-mailové adresy, kterou chcete použít pro registraci.
  4. Máte-li již účet na www.lipnocard.cz vytvořený, zadejte heslo.
  5. Nemáte-li ještě účet, dokončete registraci.
  6. Služba se vám vždy zobrazí ve Věrnostním klubu vašeho účtu.

On-line vstupenku za zvýhodněnou cenu pak koupíte následovně:

  1. Navštivte Věrnostní klub na lipnocard.cz.
  2. Pokračujte v nákupním procesu a zaplaťte vstupenku pomocí platební brány.
  3. Připravte si vstupenku nebo Lipno.card již před turniketem u lanové dráhy, Stezkabusu, Stezky korunami stromů nebo Království lesa.

Napsat komentář