Svět bludišť Drnholec nadchne celou rodinu!

Publikované dne 12. května 2022

Jižní Morava je místem výletů pro celou rodinu. Každým rokem se plní nadšenými turisty, kteří chtějí objevit její kouzlo památek i vín. Není to však zdaleka to jediné, co zde můžete s rodinou objevovat. Máme tu pro Vás skvělý tip na dobrodružný výlet, který budete moci díky Rodinným vyzkoušet za zvýhodněnou cenu.  

Svět bludišť Drnholec!

Klasických zábavních parků pouze s klouzačkami už bylo dost. Pokud milujete dobrodružství a rádi byste objevili nějakou novou, neotřelou aktivitu, při které se zabaví jak ty nejmenší děti, tak i maminky s tatínky, rozhodně musíte zavítat do Světa bludišť Drnholec! Tento projekt své brány slavnostně otevřel v červenci roku 2021 a rychle roste. Těšit se můžete na více jak 10 bludišť a atrakcí. 

Čeká vás přehlídka prostorových rébusů, která vyrostla nedaleko tamější rozhledny. Vše je navržené pro vaše největší pohodlí, chodby jsou prostorné, park jako takový je zasazený do nádherné jihomoravské přírody. A opravdu je z čeho vybírat! Maminky v parku určitě ocení voňavé levandulové bludiště. Tatínci se zase mohou těšit na cihlové bludiště inspirované moravskými sklepy, nebo bludiště palisádové. Největší legraci si zde ale samozřejmě užijí děti. Ty si jistě skvěle zařádí v bludišti hradovém či lanovém. Navíc na ně čeká hrací zóna s množstvím her, hlavolamů, skluzavek a houpaček.

Společnou zábavu si můžete vychutnat i ve velkém kukuřičném bludišti, které se rozprostírá na rozloze jednoho hektaru, či bludišti habrovém. To je novinka, jejíž výstavba započala již v roce 2020. 

Vše na jednom místě  

Ve světě bludišť Drnholec mysleli na vše a celodenní zábavu si u nich můžete užít i s výborným občerstvením, které je zajištěno formou bufetu. Po celé léto jsou pro vás navíc přichystané různé víkendové akce pro děti i dospělé, hudební vystoupení apod. Na podzim se můžete těšit na chystaný Svět dýní, kdy se celé bludiště promění v pestrou barevnou oázu plnou dýní. 

15% sleva pro čtenáře blogu Rodinné

Budete-li chtít návštěvou Světa bludišť Drnolec zpestřit vaše rodinné výlety, můžete krásnou slevu 15 % využít až do konce roku 2022. Jak ji uplatnit?

Stačí při samotné návštěvě na pokladně parku nahlásit slevový kód “BloudímeSeSeditou2022”. Sleva 15 % vám pak bude z ceny vstupného automaticky odečtena. Sleva se nevztahuje na speciální kulturní a hudební akce, ale na běžné vstupné do areálu. 

 

Napsat komentář