Zářijová soutěž

Publikované dne 26. září 2022

Podzim už je v plném proudu. Proč si ho nezpříjemnit naší soutěží o sladké ceny? Jak se zapojit? Je to jednoduché. Napište nám do komentářů pod tento příspěvek, jaké jsou vaše nejoblíbenější podzimní aktivity! 5 z vás vylosujeme a odměníme naším Sedita boxem plným dobrot! Soutěž běží od 26. 9. do 2. 10. 2022. Výherce vylosujeme v pondělí 3. 10. Držíme palce!

Soutěž



 

 

Komentáře (28)

  1. Eva

    Miluji podzim plný barev, takže se s dětmi snažíme být co nejvíce venku, chodíme na výlety, pouštíme draka, sbíráme houby a  různé listy a plody, ze kterých pak vytváříme doma různé obrázky a drobné dekorace, odměnou nám je útulně vyzdobený byt.  Když přijde podzim, tak je konečně čas na podvečerní společenské hry s dětmi, hrajeme deskové i kartové hry. Když pak děti jsou spát, těším se, že se naložím do vany a pak si zapálím vonnou svíčku a pod dekou si budu číst knihy. 

  2. Pavla Srpová

    Mé nejoblíbenější podzimní aktivity by se daly rozdělit na kategorie „před dítětem“ a „po dítěti“. Než jsem se stala mámou malé cácorky, tak jsem se vždy nejraději na zahradě zabalila do deky a četla si knížku. Pravidelně jsem však rychle svůj zrak odklonila od písmen k barevné paletě na stromech. Od té doby, co mám dítě, tak stále ráda čtu pod dekou, u toho piji svůj oblíbený čaj, ale nejraději sbírám kaštany, barevné listí, ze kterých tvoříme. Shrnuto, podtrženo – mých 5 nejoblíbenějších podzimních aktivit – čtení pod dekou, pozorování barevných stromů, sbírání kaštanů, podzimní tvoření a pití dýňového latté 🙂

  3. Anna Janecká

    Ještě chvíli se pokochat krásou rozkvetlých letniček. Projít se zahradou, vidět stromy, jak se pomalu ukládají k zimnímu spánku. Hmyz, který pomalu zalézá do děr. A pak nádherná příroda, která září všemi barvami, než ji zničí mráz. Stačí jen otevřít oči a dívat se na tu nádheru. Vše je moc hezké – lesy, louky, pole.

    • Lenka Hladíková

      Moji nejoblíbenější podzimní aktivitou jsou procházky, krásně zbarvenou přírodou, pouštění draka, sbírání kaštanků a z nich vytváření zvířátek a dekorací a v neposlední řadě také hraní společenských her s rodinou v pohodlí domova, protože se vždy společně nasmějeme ❤️.

  4. Václav

    Nejoblíbenějšími podzimními aktivitami, které mě baví a mám rád, patří rybaření, posezení u vody, v přírodě. V této době je i dobrá úroda hub a když se ví a zná, kam se vydat, do známých míst, vždy je úspěch. V tomto podzimním čase, se kochám přírodou, vycházkami do okolí, pozorováním života v přírodě.
    Zajímavé výlety, návštěvy hradů a zámků, ale i pořádaných poutí v okolí, výstav.

Napsat komentář